AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Yıprak Şehit Şafak Evran İlkokulu

Nis

Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümler, geleceğimizin en değerli hazinesidir. Bugün, onların özgürlüğünü ve mutluluğunu kutlamak için buradayız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Olsun.

Haz

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine 'Orman Sevgisi' konulu bir sunum gerçekleştirilerek akabinde Orman İşletme Müdürlüpğü tarafından okulumuz öğrencilerine getirilmiş olan Lavanta fidanlarının dikimi gerçekleştirildi.

Nis

Mrt

VALİLİĞİMİZ DEĞERLER HAREKETİ KAPSAMINDA MART AYI DEĞERİ OLAN VATANSEVERLİK KONUSUNU ÖĞRENCİLERİMİZE BENİMSETEBİLMEK AMACIYLA OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE KÖYÜMÜZÜN KAHRAMAN ŞEHİDİ ŞEHİT JANDARMA  TEĞMEN ŞAFAK EVRAN'IN KABRİNİ  ZİYARET ETTİK ŞEHİDİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ RUHU ŞAD OLSUN...